Tsinandali

2 450 Ft
Raktáron

A megérett szőlőszemek szüretelését kézzel végzik szeptember végén és október legelején. A puha szőlőszemeket 4-6°C-ra lehűtik, majd ezt követően kezdődik a lassú, pneumatikus préselés, mely 8 órán át tart. A fermentáció 15-18°C-on rozsdamentes acéltartályokban történik. A fermentációt követően a bort átszűrik, és egy másik tartályba kerül átfejtésre. A bornak 30%-a 4 hónapos tölgyfahordós érlelésen megy keresztül. A következő év augusztusát követően értékesíthető

Grillezett lazac, fehér húsok, zöldséges ételek mellé ajánljuk. Fogyasztása 12-15°C-on javasolt.

Termék információk
Borfajták Nem
Évjárat 2015
Alkohol fok 13,5 %
Térfogat 0,7500
Származási hely Magyarország
Írja le saját véleményét
Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, értékeljen bennünket!. Kérjük Lépjen be vagy regisztráljon
Szintén kedvelheti!