KINDZMARAULI

3 750 Ft
Raktáron

A megérett szőlőszemek szüretelését október végén, november elején kézzel végzik. A fermentálás természetes élesztőgombák segítségével zajlik 23-28°C-on rozsdamentes acéltartályokban. A szín és tannintartalom megőrzésével biztosítják a bor egyedi megjelenését. 5-7 nap után, mikor a fermentált bor eléri az ideális cukor arányt, a fermentációt hűtéssel megállítják, hogy megőrizzék a bor természetes illatát és frissességét. A palackozásig 0°C-on tárolják.

Termék információk
Borfajták Száraz, fehérbor
Évjárat 2016
Alkohol fok 11,5 %
Térfogat 0,7500
Származási hely Grúzia
Írja le saját véleményét
Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, értékeljen bennünket!. Kérjük Lépjen be vagy regisztráljon
Szintén kedvelheti!