Fontos: nettó 35.000,-Ft feletti vásárlás esetén kérjük az előreutalást vagy bankkártyás fizetést választani, ez esetben a szállítás ingyenes!a.) Kártyás fizetés Webshopunkban a kártyás fizetést a Barion Payment Zrt., mint e-pénz kibocsátó üzemelteti a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt. MNB engedélyszám: H-EN-I-1064/2013. (Jelenleg fejlesztés alatt)

b.) Fizetés az áru átvételekor (Utánvét) Ha házhoz szállítást választja, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni. A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

Az utánvétes fizetési mód drága. Neked is - nekünk is. E fizetési mód választása esetén - a rendelés végösszegétől függetlenül - fix 300 Forint fizetéssel kapcsolatos költséget vagyunk kénytelenek felszámítani.

c.) Fizetés banki előreutalással Amennyiben a rendelés során fizetési módként a banki előreutalást választja, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) a rendelés beérkezése után visszaigazolásaként küldött  proforma számlában szereplő bankszámlaszámra utalja át. Az utalás beérkezése után, postázzuk a megrendelt termékeket.Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben átutalással fizet, 2 – 3 munkanap is lehet az átfutási idő.

 18 év alatti személy szeszesital tartalmú csomagot nem vehet át.

Kérjük, a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül, nem áll módunkban elfogadni.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Kizárólag a csomag ellenértékének előre utalása esetén áll módunkban a csomagot újra elindítani!